//Adviseur Waterbouw en Waterveiligheid

Adviseur Waterbouw en Waterveiligheid

2018-11-05T15:39:47+01:00 1 september 2017|Tags: , , , |

Ik zet mijn kennis en kunde van de waterbouw en waterveiligheid in om te zorgen dat mensen vandaag en in de toekomst droge voeten houden. Deze kennis en kunde bestaat uit praktische ervaring doordat ik jaren met de voeten in de klei heb gestaan bij een aannemer in de waterbouw.

Anderzijds heb ik een passie voor de theoretische en politieke kant van het verhaal. Daarom ben ik eind 2017 aan de slag gegaan bij Advies en Ingenieursbureau Tauw. In mijn nieuwe rol als adviseur ben ik meer betrokken bij het ontwerpproces en minder met contractbeheersing.

Voor mooie innovatieve opdrachten in de waterbouw staan ik en mijn collega’s bij Tauw voor u klaar. Contact opnemen mag altijd.

Tauw is een Europees advies- en ingenieursbureau met een sterke positie in milieuadvies en de duurzame ontwikkeling van de leefomgeving. Vanuit vestigingen in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Spanje en Italië werken wij met ruim 1.000 medewerkers in Europa aan een mooie, schone, veilige en duurzame leefomgeving.